top of page
Toegangscontrole

Toegangscontrole

Controle van ingangen en uitgangen van personen, voertuigen en pakketten. X-ray detectie. Ontvangst van bezoekers. Registratie van identiteiten. Levering van badges aan bezoekers en externe bedrijven. Verificatie van de geldigheid van de badges. Informatie en ondersteuning voor bezoekers op de site. Phone management. Beheer van sleutels en middelen om te openen.

Top beveiliging

Top beveiliging

Toegangs - en mensencontrole. Bewaking van plaatsen, voertuigen en objecten. X-Ray detectie. Bewaking van kamers, gebouwen en hotels. Toezicht tijdens reizen. Voertuig monitoring. Beheer van de pers en ontspanningsruimtes. Kamerbewaking en hoteltoegang tijdens de nacht. Diplomatieke dienst voor ambassades, ministeries en militaire kantoren.

Interventiepatrouille

Interventiepatrouille

Openen en sluiten van sites. Technische rondes in fabrieken of bouwplaatsen. Site monitoring tijdens afwezigheid van activiteit. Eerste hulp bij problemen. Bewakingsversterkingen met hond. Interventie na alarm. Mobiele bewaking van industriezones of buurten.

B4 Bewaker

B4 Bewaker

Met camera van een lokaal bij de klant. Statische agent in winkel en warenhuis. Mobiele agent in winkelcentrum, uitgebreide site. Missie met hond. Bescherming van roerende en onroerende zaken.

Brandpreventie

Brandpreventie

Veilige binnen- en buitenronden. Verificatie van de locaties en de geldigheid van brandblussers. Controle van gangen en nooduitgangen. Testen van alarmen en lampen. Mededeling van evacuatieregels. Evacuatieoefeningen met personeel. Inspectie van informatieborden.

Alarmcontrole

Alarmcontrole

Twijfels gerezen. Bevindingen met video's, foto's en rapporten. Activering en deactivering van alarmen. Eerste hulp ter plaatse. Vaststelling van procedures. Interventies met honden in open sites.

Bodyguard

Bodyguard

Escort van delegaties en groepen. Begeleiding dag en nacht. Beschermende voertuigen besturen. Reis naar het buitenland. Bescherming voor zakenmensen, beroemdheden, getuigen, CEO, diplomaten.

Events

Events

Crowd management. Zoeken van het publiek. De menigte inlijsten. Antenne eerste hulp. Ticketcontrole. Röntgenbrug. Parkeerbeheer en bewaking. Waarden monitoring. Wedstrijden, toernooien, marathon, springen, ... Concerten, shows, beurzen, festivals, ...

De agenten van B4 SECURITY, echte vakmensen !

In alle omstandigheden (diefstal, indringing, brand, rampen...)

Stressbestendig (ontruiming, conflicten, aggressie, ongevallen...)

Geschikt voor alle opdrachten (bewaking, controle, onthaal, administratie...)

B4 Security
Aan de inkom van een winkel van de Nieuwstraat, achter de bewakingscameras van een Antwerpse zoning, aan het onthaal van een Gentse bureaucomplex, voor het toezicht van een werf in provincie van Brabant, onder alle weersomstandigheden, 's nachts of overdag, alleen of in een team, met of zonder hond, houden de agenten van B4 Security attent uw belangen bij hart.
bottom of page